Felújított, erkélyes tégla lakás eladó!

4140 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ózd kedvelt részén, a Lehel vezér úton várja szerencsés új tulajdonosát ez a 12 lakásos tégla építésű társasház első emeletén elhelyezkedő 57 m2-es, két szobás, erkélyes, felújított, otthonos lakás.

A 2016-ban történt felújítás keretén belül korszerű műanyag ablakok és bejárati ajtó került beépítésre, cserélve lettek a villanyvezetékek, a szobákban újracsiszolták és lakkozták a keményfa parkettát, a konyha és a fürdőszoba új kerámia burkolatot és szanitereket kapott.

Az előszoba járólapozását követően új beépített szekrény is készült a konyha pedig új bútort kapott.

A társasház is korszerűsítéseken esett át, a kornak megfelelő külső hőszigeteléssel lett ellátva a tető pedig cserepes lemezzel lett fedve.

A lakáshoz a közös tárolón kívül egy 4 m2-es saját tároló is tartozik.

Parkolás az utcán lombos fák árnyékában lehetséges de külön megvásárolható a közelben elhelyezkedő tégla építésű szerelőaknás garázs is melynek ára 900.000,- Ft.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű lakást, csapjon le rá, legyen az Öné, hívjon bizalommal akár hétvégén is a 70/235 26 54 számon!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.